Třeboň a Třeboňsko - turistické informace

Anifilm spustil Aniont - portál s online animací

Občanské sdružení pro podporu animovaného filmu (OSPAF), pořadatel Mezinárodní festivalu animovaného filmu Anifilm, konaného každoročně v Třeboni, dlouhodobě usiluje o širší popularizaci animace u veřejnosti, a proto spustil  v lednu 2016 nový a zcela ojedinělý  internetový portál na podporu krátkometrážní animované tvorby.

Anifilm spustil ojedinělý webový portál s animací

Mezinárodní festival animovaných filmů Anifilm Třeboň spustil  internetovou videotéku Aniont (ANimation Online Theater), která přináší možnost sledovat kvalitní krátkometrážní animaci, a to bez jakýchkoliv reklam či poplatků. Projekt byl podpořen Státním fondem kinematografie a neustále se rozvíjí.

ANIONT

      • Aniont je internetový portál nabízející vybranou studentskou a autorskou animovanou krátkometrážní tvorbu, včetně videoklipů nebo hraničních forem animace.Portál Aniont.com - homepage
      • Důležitým prvkem tohoto internetového portálu, který najdete na stránkách www.aniont.com, je kurátorský dohled zkušených dramaturgů. Ti filmy aktivně vyhledávají a oslovují, případně posuzují kvalitu těch, které se přihlásí samy.
      • Na stránkách fungují vyhledávací filtry - uživatel může snímky vyhledat podle kategorie,země nebo jména režiséra. Dále si může vyfiltrovat nejsledovanější, nejlépe hodnocené a novinky.

Stránky: www.aniont.com

Příloha k článku

Aniont - Tisková zpráva z 12/1/2016  Aniont - Tisková zpráva z 12/1/2016

Komentáře
Celkem 0 komentářů


Konec výpisu článku Anifilm spustil Aniont - portál s online animací , id: 10483 , rubrika: Kultura a sport
Kategorie: , zveřejněn: 4.02.2016
Autor: Marie Košinová