Třeboň a Třeboňsko - turistické informace

Gastronomický program na výlovu Dvořiště

Gastropartneři Rybářských slavností a výlovu Dvořiště 2009Jak jsme vás již informovali, ve dnech 30. října až 1. listopadu 2009 bude výlov rybníka Dvořiště.

Na výlovu se opět sejdou naši gastropartneři z Rybářských slavností v Třeboni 2009 a nabídnou návštěvníkům Dvořiště opravdový kulinářský zážitek.

Mistr kuchař Petr Stupka pro vás bude připravovat

Vyhlášená rybí restaurace Šupina vám na hrázi rybníka nabídne své bezkonkurenční

Znovín Znojmo v zastoupení paní Radomíry Vondruškové pro vás bude mít

  • sudové rozlévané bílé i červené
  • svařené víno
  • burčák

a navíc

  • rybí grilované filety
  • grilované uzené ryby
  • grilované kapří klobásy
  • kozí sýry
  • chleba se sádlem.

Pivovar Bohemia Regent Třeboň bude točit pivo.

FISH MARKET a. s. bude na svých stáncích prodávat uzené ryby. Za všechny zde jmenujme Třeboňského kapra.

Toto vše bude s možností posezení a s doprovodnou dechovou kapelou.

Ostatní občerstvení

Kromě výše uvedených gastropartnerů, budou na výlovu Dvořiště i další prodejci občerstvení se svou nabídkou (výrobky z ryb, bramboráky, langoše, trdelníky, medovina, oříšky, různé sladkosti a podobně).

Komentáře
Celkem 3 komentáře, poslední přidán 30.10. 2009 05:31

Reagovat na příspěvek:

O.Pastrňák | 21.10. 2009 19:10

Tak to mě ne kapr se salátem bude na Vánoce, na výlovu radši ochutnám něco netradičního.

(neveřejný údaj)

Zdeněk Kapr 17.10. 2009 07:55 Odpovědět
No ale mě chybí v nabídce smažený kapr se salátem.....
O.Pastrňák 21.10. 2009 19:03 Odpovědět
Tak to mě ne kapr se salátem bude na Vánoce, na výlovu radši ochutnám něco netradičního.
Petr Milota 30.10. 2009 05:31 Odpovědět
Již se těším, to budou dobroty :-). Restaurace Šupina je skvělá. Držím palce ať přeji i počasí. Petr

Konec výpisu článku Gastronomický program na výlovu Dvořiště, id: 6598 , rubrika: Rybaření a Rybářství
Kategorie: , zveřejněn: 6.10.2009