Třeboň a Třeboňsko - turistické informace

Recepty - Kapr na česneku

Doba přípravy: 60 minut

Energetická hodnota: cca 908 kJ (217 kcal)

Ingredience pro přípravu 6 porcí:
1 kapr | stroužky česneku | sůl | 2 lžičky sladké papriky | hladká mouka | olej | petrželka


Příprava:
Kapra nakrájíme na porce, potřeme utřeným česnekm se solí, posypeme paprikou a obalíme v hladké mouce.

Smažíme na horkém oleji dozlatova.

Náš tip: Kolik je porcí ryby, tolik stroužků česneku.

Zdroj: Recepty.centrum­.cz
Komentáře
Celkem 2 komentáře, poslední přidán 22.12. 2012 20:58

Reagovat na příspěvek:

Jan Tázler | 29.09. 2012 17:09

Bylo to nejhorší jídlo, které jsem kdy jedla. :(
Na 1000000% nedoporučuji. PS. myslím to vážně, děkuji za pochopení.

(neveřejný údaj)

Jan Tázler 29.09. 2012 17:43 Odpovědět
Bylo to nejhorší jídlo, které jsem kdy jedla. :(
Na 1000000% nedoporučuji. PS. myslím to vážně, děkuji za pochopení.
Víťa Mařáček 22.12. 2012 20:58 Odpovědět
Jsem ho jedl loni k vánocům. Výtečné. Letos se těším!

Konec výpisu článku Recepty - Kapr na česneku, id: 5682 , rubrika: Rybaření a Rybářství
Kategorie: , zveřejněn: 14.02.2006