Třeboň a Třeboňsko - turistické informace

Velikonoce 2019 v Třeboni

Jdi na aktuální pozvánku na Velikonoce do Třeboně.

Jak a kde strávit Velikonoční svátky 2019? Přijeďte do jihočeské Třeboně. 

Termín velikonočních svátků: 19. dubna - 22. dubna 2019

V roce 2019 Velikonoční pondělí vychází na 22. dubna. Velikonočnímu svátečnímu víkendu navíc předchází volný Velký pátek 19. března. A děti mívají navíc školní prázdniny  již ve čtvrtek.

Na Velikonoce se tak nabízí velmi vhodná příležitost udělat si prodloužený sváteční víkend s rodinou či přáteli. Třeboň spolu s probouzející se přírodou Třeboňska si Vás jistě získá a napomůže Vám na chvíli se zastavit a odpočinout si.

A protože v roce 2019 jsou velikonoce až koncem dubna, nabízí se i výborná příležitost udělat pár (rozuměj pár desítek - jsme přece na rovinatém Třeboňsku!) jarních kilometrů na kole po třeboňských cyklostezkách.

Kulturní program o Velikonocích 2019

V Třeboni i okolí se každoročně o Velikonocích děje mnoho zajímavého.Nabízíme seznam velikonočních, kulturních a společenských akcí v Třeboni 

Další tipy z Třeboňska

Rekreační rybaření o velikonočních svátcích

Křesťanské velikonoce


K velikonočnímu pobytu využijte naše tipy na "velikonoční" ubytování, kde vás rádi ubytují:

Nabídka ubytování o Velikonocích 

Penzion Vratislavský dům

Nabídka pohodlného ubytování v historickém centru města Třeboně v penzionu, který se nachází v historické budově Vratislavského domu.

Penzion Chocholoušek Třeboň

Penzion v klidné vilové čtvrti nedaleko centra. K dispozici samostatné dvoulůžkové pokoje, terasa, WIFI, úschovna jízdních kol, motocyklů. Parkování.

Penzion u Radnice

Ubytování ve 2 až 5-lůžkových pokojích v Lomnici n. L. Každý s vl. soc. zařízením. Parkování, úschovna kol, dvorek. Lze i krátké pobyty. Bezbariérové.

Modrá růže Třeboň

Romantické ubytování Modrá růže v historickém centru Třeboně nabízí soukromí a klid. K dispozici samostatný pokoj a prostorný apartmán, stylové...

Penzion Alfa

Celoroční nabídka ubytování v klidné části města Třeboně v samostatných dvoulůžkových pokojích s možností přistýlky. Parkování u penzionu.

 

ZOBRAZIT UBYTOVÁNÍ VELIKONOCE

Galerie
rozbalit galerii
Komentáře
Celkem 0 komentářů


Konec výpisu článku Velikonoce 2019 v Třeboni, id: 10071 , rubrika: Ubytování
Kategorie: , zveřejněn: 1.03.2017
Autor: Marie Košinová