Třeboň a Třeboňsko - turistické informace

Velikonoční nabídka Pod Světem 2015

Pěšárna – zimní zahradaPozvánka do Třeboně do areálu Pod Světem, kde jsou v Pěšárně – Restauraci a Vinárně a na Louce U Zlaté stoky připraveny velikonoční speciality z kuchyně třeboňských pěšáků.

„ZELENÉ“ VELIKONOCE 2. – 6. 4.

Ke všem jídlům jak v restauraci Pěšárna, tak na Louce u Zlaté stoky doporučujeme ZELENÉ PIVO Staropramen, točenou ZELENOU OKURKOVOU LIMONÁDU, znovínská vína před. VELTLÍNSKÉ ZELENÉ a vína se ZELENOU JEŠTĚRKOU, SAUVIGNON GREEN, pro milovníky čajů ZELENÝ ČAJ či kapku osvěžující „ZELENÉ“ PEPPRMINTKY.

PĚŠÁRNA RESTAURACE A VINÁRNA

  • Velikonoční speciality z naší kuchyně třeboňských pěšáků:
  • Rybí polévka třeboňských pěšáků – 45 Kč
  • Hráškový krém s máslovými krutóny – 45 Kč
 
  • 100g Gratinovaný kozí sýr na červené řepě, domácí pečivo – 90 Kč
  • 150g Velikonoční rybí salát, domácí pečivo – 65 Kč
  • 100g Domácí velikonoční nádivka – 50 Kč
  • 200g Zvěřinové klobásy, domácí pečivo – 100 Kč
  • 200g Restované fazolové lusky na slanině – 50 Kč
  • 200g Smažený kapr, lehký bramborový salát – 140 Kč
  • 150g Velikonoční „pěšárenská“ hlavička, domácí chléb – 90 Kč
  • 200g Pečené kuřecí stehno, velikonoční nádivka, zámecké brambory – 130 Kč

LOUKA U ZLATÉ STOKY

  • Velikonoční speciality z našeho grilu a udírny:
  • Opékaná kůzlata, pečivo – 100g / 60 Kč
  • Pstruh duhový z komína, pečivo – ks / 130 Kč
  • 200g Zvěřinové klobásy z komína, pečivo – 85 Kč
  • 200g Grilovaná krkovička, pečivo – 120 Kč
  • 100g Dětský kuřecí steak, pečivo – 80 Kč
  • 200g Restované fazolové lusky na slanině – 50 Kč

Jako sladkou tečku ochutnejte v Pěšárně i na Louce:

  • Velikonoční zákusek – překvapení
  • Velikonoční mazanec
  • Velikonoční beránek
  • Domácí jablečný závin Pěšárna

Přijďte ochutnat naše speciality, těšíme se na Vás!

Pozvánka na kompletní program Velikonoce Pod Světem.

Komentáře
Celkem 0 komentářů


Konec výpisu článku Velikonoční nabídka Pod Světem 2015, id: 9862 , rubrika: Kultura a sport
Kategorie: , zveřejněn: 2.04.2015
Autor: Marie Košinová