Třeboň a Třeboňsko - turistické informace

David Koller v Třeboni!

Pozvánka do Třeboně  na pátek 17. srpna 2018, kdy zde bude mít vystoupení rocker, skladatel a bubeník David Koller!  Koncert se koná na nádvoří pivovaru Bohemia Regent a je v rámci velkého turné:

David Koller Acoustic Tour 2018

Zajistěte si vstupenky na Kollera přes internet  již dnes!  Vstupenky si též můžete zakoupit v Informačním centru Třeboně.

Koncert bude v srpnu o víkendu, kdy bude Třeboň patřit rybářům a jejich příznivcům, návštěvníkům Rybářských slavností. Je to víkend, kdy Třeboň již tradičně "praská ve švech", a proto doporučujeme zajistit si vstupenky na tento koncert již dnes!

David Koller vystoupí na pivovarském nádvoří v podvečer velkých Rybářských slavností 2018, na které jste též srdečně zváni!


POD ČAROU: Bude vás zajímat:

Acoustic Tour Davida Kollera probíhalo v roce 2017, a pro obrovský zájem publika byly přidány hned začátkem roku 2018 tři lednové akustické koncerty v netradičním prostředí pražského jazzového klubu Jazz Dock. Diváci si vyslechli písně jako Chci zas v tobě spát, Gypsy Love, Amerika a další hity Davida Kollera v jemnějším zvuku, ale se stejnou energií, na jakou jsou u této kapely zvyklí.
  • David Koller - voc, g, dr
  • Michal Pelant - g, voc
  • Marek Minárik - b
  • Adam Koller - dr
  • Viťa Halška - perc
  • Jakub Zitko - p
Galerie
rozbalit galerii
Komentáře
Celkem 0 komentářů


Konec výpisu článku David Koller v Třeboni!, id: 11674 , rubrika: Kultura a sport
Kategorie: , zveřejněn: 5.04.2018
Autor: Marie Košinová