Třeboň a Třeboňsko - turistické informace

Pivovarské slavnosti 2020 - ZRUŠENO

ZPRÁVA Z PIVOVARU V TŘEBONI:

Pivovar REGENT se rozhodl chránit především své zaměstnance, kteří již byli připraveni postarat se dne 25.7.2020 s láskou  a péčí o návštěvníky oblíbených pivovarských radovánek konaných ve výrobních prostorách našeho rodinného pivovaru . Do posledního okamžiku jsme všichni doufali , že se současná situace co nejdříve dostane do normálu  a uspořádání oslavy piva REGENT nebude stát nic v cestě Nyní jsme vám však nuceni oznámit , že poslední červencová sobota bude v Třeboni bez své obvyklé vůně sladu  a chmele a po mnoha letech tak v tento termín zůstane uzavřena  i brána pivovaru Regent .


Všichni však pevně věříme ,že se na historickém nádvoří třeboňského pivovaru všichni opět sejdeme v létě 31. července 2021.


Kolektiv pivovaru REGENT 


 

V Třeboni se koná řada událostí, které mají v kalendáři již své pevné místo. K nejvyhledávanějším patří třeboňské pivní slavnosti pivovaru Bohemia Regent.

Pivní slavnosti 2020 - ZRUŠENO

Slavnosti se konají v areálu třeboňského rodinného pivovaru Bohemia Regent poslední víkend v červenci. Podle tohoto vzorce vychází příští Pivní slavnosti  na sobotu 25. července 2020.

Včas upřesníme program... 

Galerie
rozbalit galerii
Komentáře
Celkem 1 komentář, poslední přidán 11.07. 2020 09:57

R.Hyrman 11.07. 2020 09:57 Odpovědět
Dobrý den. Tak to je pro nás špatná zpráva že se slavnosti nekonají. My jsme se na nė tėšili. Vloni na podzim jsme si řekli že nepojedeme do ciziny ale ztrávíme týden v Třeboni. Jezdíme tam už nėkolik let dvakrát do roka na tři dni. Já byl v Bertino lázních před třemi lety. V Třeboni jsme byli párkrát na rybářských slavnostech a taky na výlovu Rožmberka. Škoda že slavnosti nepovedlo zajistit. U nás v Plzni probíhá Léto v Prazdroji i letos i když jdeme si taky říkali že asi taky nebude. Měli jsme taky koupené lístky do Krumlova na dětské představení v otáčivém divadle a i o to jsme přišli. Budeme muset na ty dva dni vymyslet náhradní program. Děkuji za pochopení.



Konec výpisu článku Pivovarské slavnosti 2020 - ZRUŠENO, id: 12607 , rubrika: Kultura a sport
Kategorie: , zveřejněn: 8.11.2019
Autor: Marie Košinová