Třeboň a Třeboňsko - turistické informace

Pondělní koncerty na náměstí v Třeboni 2020 - za dobrého počasí

V Třeboni na náměstí již několik let funguje kavárna a čokolaterie Třeboň v marcipánu. Pro rok 2020 připravil podnik novinku na oživení města  podobě pravidelných letních koncertů na Masarykově náměstí.:

Pondělní koncerty před marcipánem

Koncertní sezona bude zahájena v červnu; první koncert bude 8. června 2020. A poté budou koncerty pokračovat vždy každé pondělí, přes celé léto. 

  • za dobrého počasí
  • pondělí 19.00 - 22.00
  • vstupné do klobouku
  • drinky sebou i na místě
  • pivo z minipivovaru Pacov
  • program kapel na přiloženém plakátku; změna programu vyhrazena


V případě hodně špatného počasí se koncert nekoná.
Koncerty se budou konat až do 21. 9. 

K pozvánce

Vstupné je do klobouku a bude možné na místě posedět na zahrádce nebo zakoupit pití s sebou a koncert tak poslouchat třeba na kašně. Koncerty podpořilo město Třeboň a také minipivovar Pacov, jehož pivo bude možné na náměstí také koupit točené za osobní účasti majitelů.

„Chtěli jsme vytvořit novou tradici příjemného hraní na náměstí. Oživit tak celou turistickou sezónu, říká Lenka Želivská z Třeboně v marcipánu a dodává: „Záměrně jsem volila komorní kapely, známé věci, hodně worldmusic, ethno, něco, na co se dá tančit. Vždy preferuji vysokou úroveň muzikantů, takže to bude i hezký umělecký zážitek. V letošní podivné kulturní sezóně to bude určitě příjemné osvěžení letních večerů a věřím, že se potkáme i s mnoha místními obyvateli, kteří si každé pondělí najdou na náměstí cestu“.

Program koncertů je pestrý. Seriál koncertů začíná 8. 6., kdy zahraje trio Ondřej Kříž, Jirka Řapek a Pedram Dimalhani (Tábor). Následuje 15. 6. Napoli Acustica (Itálie, Tábor), 22. 6. Spadané listí (folk Tábor), 29. 6. Zuzana Santin Duo (Brno).

Vezměte deku, rybářskou stoličku, děti, kamarády, sousedy a vyrazte na námko. Podpoříte nejen naši kavárnu, ale i muzikanty.

Příloha k článku

Komentáře
Celkem 0 komentářů


Konec výpisu článku Pondělní koncerty na náměstí v Třeboni 2020 - za dobrého počasí , id: 12863 , rubrika: Kultura a sport
Kategorie: , zveřejněn: 15.05.2020
Autor: Marie Košinová