Třeboň a Třeboňsko - turistické informace

Třeboň Silvestr 2017

Rok 2017 se pomalu krátí a naše představy oslav Silvestra 2017 začínají mít konkrétní podobu. O Třeboň jako o místo, kde strávit konec jednoho roku a začátek nového, je v posledních letech velký zájem, a proto neváhejte a přijměte pozvánku na Silvestra 2017 k nám do Třeboně i Vy. 

V případě zájmu, neotálejte a porozhlédněte se po ubytování na Třeboňsku co nejdříve. Mnohé penziony mají přes zimu zavřeno, a proto přikládáme přehled hotelů, apartmánů a penzionů, které silvestrovské pobyty umožňují. 

Proč strávit Silvestra 2017 a Nový rok 2018 právě v Třeboni?

Silvestrovským pobytem vTřeboni strávíte volné dny v kouzelném jihočeském městěčku s podmanivou vánoční výzdobou a krásnou okolní krajinou. Silvestra samozřejmě můžete strávit v soukromí penzionu, ale chcete-li "mezi lidi", můžete využít pozvánky na silvestrovské párty do některé z třeboňských restaurací či hospůdek.

V každém případě se projděte zimní Třeboní, a neopomeňte historické centru, kde je v tuto dobu nainstalován třeboňský betlém a u něj občerstvení.

V Třeboni můžete zajít také do památného kostela Panny Marie Královny a sv. Jiljí, a to buď na prohlídku či na bohoslužby.

Pro aktivní relax doporučujeme navštívit Třeboňské lázně s moderním komplexem Wellnesscentrum Aqua Viva (plavecký bazén se slanou vodou, procedury, atrakce, divoká řeka). Vezmete-li do Třeboně dětem i sobě brusle, lze využít zimní kluziště.  

A kam za kulturou?

Kalendář nabídky kultury na přelomu roků bude v Třeboni a okolí je bohatý; vybíráme:

 

Nabídka ubytování o Silvestru 2017

 

Zobrazit ubytování SILVESTR 2017  

Galerie
rozbalit galerii
Komentáře
Celkem 0 komentářů


Konec výpisu článku Třeboň Silvestr 2017, id: 10930 , rubrika: Kultura a sport
Kategorie: , zveřejněn: 2.01.2017
Autor: Marie Košinová