Třeboň a Třeboňsko - turistické informace

Nová sladkovodní kuchařka

Sladkovodní kuchařkaHledáte rady pro výběr a nákup ryb, pro jejich přípravu před vařením i pro vaření? Potřebujete vědět, jak rybu usmrtit, vykuchat a zbavit šupin, jak ji naporcovat, jaká příprava jejímu masu svědčí nejvíc a které koření se k němu nejlépe hodí? Chybí vám originální, nápadité, ale přitom rychlé recepty pro vaření z ryb? A nebo se chcete dozvědět víc o sladkovodních rybách, o dějinách rybníkářství u nás, v neposlední řadě i o tom, jaký vliv má konzumace rybího masa na lidské zdraví?

Recepty a návody na přípravu ryb

Autor Milan Palička se rozhodl široké veřejnosti zpřístupnit nejen své osvědčené rodinné recepty a speciality svých přátel, ale i spoustu užitečných informací, rad a tipů. Jeho Sladkovodní kuchařka je věnována nejen rybářům a jejich rodinám a dalším příznivcům rybích pokrmů, ale i všem, kteří rádi chutně i zdravě vaří, kteří se snaží zařazovat do jídelníčku zdravé potraviny nebo chtějí zhubnout. Prostě a jednoduše všem, kdo si chtějí pochutnat na nápaditě upravené rybě.

Objednat Sladkovodní kuchařku v eshopu nakladatelství Smart Press.

 

Příloha k článku

 
Komentáře
Celkem 1 komentář, poslední přidán 24.10. 2010 16:00

mirek podrasky 24.10. 2010 16:00 Odpovědět
rad bych se pridal ale nemuzu otevrit tuto knizku na recepty ryb jelikoz neziju v cechach ale hodne dlouho mimo stat cech tak bych se rad podival do teto knihy ryb jelikos jsem vasnivy rybar tak bych chtel udelat nejakou rybu na cesky zpusob pevne verim ze mi odepisete jak bych se mohl dostat do teto knihy dekuji za pochopeni mirek

Konec výpisu článku Nová sladkovodní kuchařka, id: 6339 , rubrika: Rybaření a Rybářství
Kategorie: , zveřejněn: 6.05.2009
Autor: Marie Košinová