Poněkud netradiční recept na biftek z kapra (podobně by se dalo postupovat i u dalších sladkovodních ryb) představil Petr Stupka při natáčení receptů pro portál www.trebonskykapr.cz
Video s receptem na přípravu bifteku
Komentáře
Celkem 0 komentářů
Konec výpisu článku Biftek z rybího masa, id: 6469
, rubrika: Rybaření a Rybářství Kategorie:
Dobrý den, paní Jano, děkujeme za zájem o třeboňské výlovy. Výlov Bošileckého bude probíhat opravdu již od 17. 11. a každý den bude stejný průběh výlovu. Začíná se vždy ranním zátahem v cca 7 hodin, a po zpracování ulovené ryby je opět zátah. Je to velký rybník a zátahů je nutných více. Nejen kvůli množství ryb, ale i z důvodu pomalého vypouštění, aby ryba sešla do loviště... Přijďte se podívat!