Třeboň a Třeboňsko - turistické informace

Recepty - Kapr na rožni

Doba přípravy: 30 minut

Energetická hodnota: cca 1099 kJ (263 kcal)

Ingredience pro přípravu 4 porcí:
1 kapr nebo jiná kaprovitá ryba | 2 citrónu | sůl | olej


Příprava:
Rybu rozporcujeme. U hřbetu porce nařízneme, tak aby nám vznikla kapsa, do které vložíme plátek citrónu. Poté všechny porce ryby osolíme, pokapeme citrónem a potřeme olejem. Necháme odležet v chladničce.

Grilujeme asi 5 minut z každé strany (záleží na tom jaký máte gril).


Zdroj: Recepty.centrum­.cz
Komentáře
Celkem 0 komentářů


Konec výpisu článku Recepty - Kapr na rožni, id: 5460 , rubrika: Rybaření a Rybářství
Kategorie: , zveřejněn: 27.06.2005