Třeboň a Třeboňsko - turistické informace

Recepty - Kapr po francouzsku

Doba přípravy: 60 minut

Energetická hodnota: cca 995 kJ (238 kcal)

Ingredience pro přípravu 6 porcí:
1 rozporcovaný kapr | 2 cibule | 1 bobkový list | 1/2 lžičky tymiánu | 2 citróny | hladká mouka | olej | sůl



Příprava:
Porce kapra rozložíme do mísy, osolíme a posypeme nadrobno pokrájenou cibulí, okořeníme tymiánem a rozdrobeným bobkovým listem, pokapeme citrónem a necháme 2 hodiny odležet.

Poté je obalíme v hladké mouce a na rozehřátém oleji po obou stranách dozlatova smažíme.

Zdroj: Recepty.centrum­.cz
Komentáře
Celkem 0 komentářů


Konec výpisu článku Recepty - Kapr po francouzsku, id: 5681 , rubrika: Rybaření a Rybářství
Kategorie: , zveřejněn: 14.02.2006