Třeboň a Třeboňsko - turistické informace

Recepty - Kapr v bylinkovém másle

Doba přípravy: 60 minut

Energetická hodnota: cca 3442 kJ (823 kcal)

Ingredience pro přípravu 4 porcí:
4 porce kapra | 4 lžíce másla | 1 lžíce citronové šťávy | 1 kostka MAGGI Bylinek bazalka a tymián | 1 česnek | sůl


Příprava:
Předem si připravíme bylinkové máslo: do 4 lžic změklého másla rozdrobíme kostku MAGGI Bylinek bazalka a tymián, prohněteme a opět necháme ztuhnout.

Porce kapra jednotlivě položíme na arch alobalu, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet.

Potom mírně osolíme, poklademe hoblinkami bylinkového másla a plátky česneku.

Dobře zabalíme do alobalu, aby neunikala šťáva a pečeme asi 40 minut.

Zdroj: Recepty.centrum­.cz
Komentáře
Celkem 0 komentářů


Konec výpisu článku Recepty - Kapr v bylinkovém másle, id: 5685 , rubrika: Rybaření a Rybářství
Kategorie: , zveřejněn: 14.02.2006