Třeboň a Třeboňsko - turistické informace

Recepty - Labužnický pstruh

Doba přípravy: 40 minut

Energetická hodnota: cca 1625 kJ (389 kcal)

Ingredience pro přípravu 4 porcí: 4 porce pstruha | citrónová šťáva | sůl | hladká mouka na obalení | 150 g žampionů | 2 lžíce másla | 2 kostky MAGGI Bylinky česnek a petržel | 100 ml bílého vína


Příprava:
Pstruhy opláchneme pod tekoucí vodou, osušíme, osolíme a obalíme ze všech stran v hladké mouce. V rozehřáté remosce nejprve podusíme žampiony na másle, zalijeme citronovou šťávou, bílým vínem, přidáme MAGGI Bylinky česnek a petržel a necháme je úplně rozpustit.

Pstruhy vložíme do remosky na žampiony, z vrchu pokapeme olejem a necháme péct doměkka (asi 10 minut).

Zdroj: Recepty.centrum­.cz

Komentáře
Celkem 0 komentářů


Konec výpisu článku Recepty - Labužnický pstruh, id: 5730 , rubrika: Rybaření a Rybářství
Kategorie: , zveřejněn: 6.04.2006