Třeboň a Třeboňsko - turistické informace

Recepty - Plněný kapr

Doba přípravy: 60 minut

Energetická hodnota: cca 2660 kJ (636 kcal)

Ingredience pro přípravu 4 porcí: 1 kapr | 300 g slaniny | máslo | 1 křen | sůl | olej


Příprava:
Vykuchaného a očištěného kapra prosolíme a dáme na dvě hodiny do chladu odležet.

Poté jej uvnitř potřeme máslem, naplníme nastrouhaným křenem smíchaným s 20 dkg slaniny a dáme péci na olejem vymaštěný plech. Rybu upečeme do poloviny, obrátíme, posypeme křenem a nakrájenou slaninou a dopečeme.

Zdroj: Recepty.centrum­.cz
Komentáře
Celkem 0 komentářů


Konec výpisu článku Recepty - Plněný kapr, id: 5697 , rubrika: Rybaření a Rybářství
Kategorie: , zveřejněn: 24.02.2006