Třeboň a Třeboňsko - turistické informace

Recepty - Plněný pstruh

Doba přípravy: 90 minut

Energetická hodnota: cca 2687 kJ (643 kcal)

Ingredience pro přípravu 6 porcí: 1.25 kg kuchaného pstruha | 150 g másla | 150 g vařeného uzeného boku | 100 g slaniny | 100 g cibule | sůl | kmín


Příprava:
Pstruha plníme směsí najemno nakrájené slaniny a na kolečka pokrájené cibule, osolíme a okmínujeme. Rybu pokrytou plátky uzeného boku zabalíme do máslem vymazaného alobalu a pečeme.

Upečeného pstruha dáme na talíř i s alobalem a přelijeme ho výpekem.

Zdroj: Recepty.centrum­.cz
Komentáře
Celkem 0 komentářů


Konec výpisu článku Recepty - Plněný pstruh, id: 5694 , rubrika: Rybaření a Rybářství
Kategorie: , zveřejněn: 24.02.2006