Třeboň a Třeboňsko - turistické informace

Recepty - Pstruh na houbách v alobalu

Doba přípravy: 90 minut

Energetická hodnota: cca 1558 kJ (373 kcal)

Ingredience pro přípravu 4 porcí: 4 pstruzi | 1 cibulka | 200 g hub | mletý pepř | 1 lžíce zelené petrželové natě | 100 g másla | sůl | alobal


Příprava:
Pstruhy dobře očistíme, posolíme a necháme odležet. Houby očistíme, omyjeme, pokrájíme na plátky udusíme na másle s cibulkou.

Během dušení posolíme, okořeníme a nakonec přidáme posekanou petrželovou nať. Touto náplní naplníme připravené pstruhy.

Potom je potřeme rozpuštěným máslem po obou stranách, vložíme do vymastěného alobalu. Dobře uzavřeme a položíme na mřížku do dobře vyhřáté trouby, kde je pečeme 20 minut.

Zdroj: Recepty.centrum­.cz
Komentáře
Celkem 0 komentářů


Konec výpisu článku Recepty - Pstruh na houbách v alobalu, id: 5729 , rubrika: Rybaření a Rybářství
Kategorie: , zveřejněn: 6.04.2006