Třeboň a Třeboňsko - turistické informace

Recepty - Pstruh na rožni

Doba přípravy: 45 minut

Energetická hodnota: cca 925 kJ (221 kcal)

Ingredience pro přípravu 4 porcí:
4 kuchyňsky upravení pstruzi | citrónová šťáva | sůl | pepř | 5 stonků rozmarýnu | 5 stonků tymiánu | 5 stonků šalvěje | 100 ml oleje


Příprava:
Pstruhy opláchneme, osušíme a vně i uvnitř zakapeme citrónem. Osolíme a opepříme. Bylinky opláchneme a osušíme. Několik lístků najemno nasekáme a smícháme s olejem.

Pstruhy naplníme zbývajícími bylinkami, potřeme bylinkovým olejem a marinujeme asi 15 minut. Navlékneme je na silnou špejli a opékáme na roštu, přitom je často obracíme.


Zdroj: Recepty.centrum­.cz
Komentáře
Celkem 0 komentářů


Konec výpisu článku Recepty - Pstruh na rožni, id: 5458 , rubrika: Rybaření a Rybářství
Kategorie: , zveřejněn: 27.06.2005