Třeboň a Třeboňsko - turistické informace

Recepty - Pstruzi paní mlynářky

Doba přípravy: 40 minut

Energetická hodnota: cca 675 kJ (161 kcal)

Ingredience pro přípravu 2 porcí: 2 pstruzi | sůl | mleté černé koření | citrónová šťáva | 100 g strouhaného sýra | 30 g strouhanky | máslo


Příprava:
Ryby důkladně očistíme a umyjeme. Posolíme, okořeníme a po obou stranách pokapeme citrónovou šťávou. Na plech rozprostřeme 2 kusy alobalu, které důkladně potřeme máslem a položíme na ně ryby.

Jemně nastrouhaný sýr smícháme se strouhankou a ryby jím zasypeme. Alobaly uzavřeme.

Pstruhy pečeme ve středně vyhřáté troubě 25–30 minut.

Náš tip: Podáváme s bramborovou kaší nebo s čerstvým pečivem.

Zdroj: Recepty.centrum­.cz
Komentáře
Celkem 0 komentářů


Konec výpisu článku Recepty - Pstruzi paní mlynářky, id: 5698 , rubrika: Rybaření a Rybářství
Kategorie: , zveřejněn: 24.02.2006