Třeboň a Třeboňsko - turistické informace

Recepty - Štika s omáčkou

Doba přípravy: 40 minut

Energetická hodnota: 1352 kJ (323 kcal)

Ingredience pro přípravu 4 porcí: 600 g čerstvé vykuchané štiky | citrón | hrubě drcený pepř | sůl | slanina | 2 rajčata | 2 kostky MAGGI bylinek bazalka a tymián | cibule | česnek


Příprava:
Štiku rozdělíme na porce, osolíme a pomažeme utřeným česnekem, pokapeme citronovou šťávou a posypeme hrubě drceným pepřem.

Porce ryby opečeme z obou stran na másle a necháme ve vyhřáté nádobě. Slaninu nakrájenou na nudličky orestujeme, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, kterou necháme zesklovatět, utřený česnek, oloupaná a najemno nakrájená rajčata a bylinné kostky MAGGI - bazalka a tymián.

Zdroj: Recepty.centrum­.cz
Komentáře
Celkem 0 komentářů


Konec výpisu článku Recepty - Štika s omáčkou, id: 5690 , rubrika: Rybaření a Rybářství
Kategorie: , zveřejněn: 21.02.2006