Třeboň a Třeboňsko - turistické informace

Smažený kapr - pokaždé trochu jinak

Smažený kapr na stůl v českém jídelníčku bezesporu patří. Proto vám dnes přinášíme různé variace na smaženého vánočního kapra.

Pojďte s námi vyzkoušet smaženého kapra obaleného

  • buď v trojobalu s česnekem, bylinkami či muškátovým květem
  • a nebo v různě ochuceném těstíčku.

Video s vánočními variacemi smaženého kapra

Další recepty na přípravu tradičních i netradičních pokrmů z masa Třeboňského kapra naleznete na www.trebonskykapr.cz.

Znáte recepty z Třeboňského kapra?

Komentáře
Celkem 0 komentářů


Konec výpisu článku Smažený kapr - pokaždé trochu jinak, id: 6706 , rubrika: Rybaření a Rybářství
Kategorie: , zveřejněn: 7.12.2009