Třeboň a Třeboňsko - turistické informace

Recepty - Kapr na zelenině

Doba přípravy: 50 minut

Energetická hodnota: cca 1182 kJ (283 kcal)

Ingredience pro přípravu 4 porcí: 1 kapr | 1 sáček mražené zeleniny (mrkev, petržel, pórek, růžičková kapusta) | 1 cibule | koření (na ryby, barbecue) | sůl | pepř | kmín | olej


Příprava:
Sáček zeleniny (mrkev, petržel, pórek, růžičková kapusta) a nakrájenou cibuli na kolečka lehce podusíme na oleji nebo másle. Pak přidáme na kotvičky nakrájeného a pokmínovaného kapra, kterého posypeme kořením (na ryby nebo barbecue). Podlijeme vodou a necháme zapéci až se objeví zlatavá kůrčička.

Dle chuti můžeme potřít kapra ještě hořčicí a pokapat worčestrovou omáčkou.

Zdroj: Recepty.centrum­.cz
Komentáře
Celkem 1 komentář, poslední přidán 01.08. 2009 14:51

Reagovat na příspěvek:

miloslavkvapil | 01.08. 2009 14:08

Tento recept jsem již zkoušel vloni a nutno podotknout, že nemá chybu.Lze lehce podlít červeným vínkem cca 2 dl.

(neveřejný údaj)

miloslavkvapil 01.08. 2009 14:51 Odpovědět
Tento recept jsem již zkoušel vloni a nutno podotknout, že nemá chybu.Lze lehce podlít červeným vínkem cca 2 dl.

Konec výpisu článku Recepty - Kapr na zelenině, id: 5728 , rubrika: Rybaření a Rybářství
Kategorie: , zveřejněn: 6.04.2006