Třeboň a Třeboňsko - turistické informace

Změny v programu OT 2024 - TZ

Festival Okolo Třeboně bude v Třeboni od 27. června do 4. července 2024 a nabídne bohatý program, ve kterém si jistě každý, včetně rodin s dětmi, najde to své. 

Pořadatelé k této události vydali v dubnu t.r. zprávu, kterou přinášíme v plném znění:

Změny v programu Okolo Třeboně 2024

Vážení příznivci Okolo Třeboně,
máme pro vás pár důležitých zpráv o novinkách v programu Okolo Třeboně 2024. V neděli 30. června bude hrát kapela Kamelot a Cimrmani zahrají jinou hru.

Dále nám dovolte vás informovat, že vstupenky na Žižkovské divadlo Járy Cimrmana jsou již vyprodané. Je možné, že se malé množství vstupenek objeví v prodeji ještě na začátku června, ale garantovat to nemůžeme. Sledujte proto naše zprávy, pokud vstupenky budou k dispozici, napíšeme vám předem.

Původně mělo Žižkovské divadlo Járy Cimrmana zahrát v Třeboni 27. června hru Vyšetřování ztráty třídní knihy, nicméně došlo ke změně na straně souboru a bude uvedena hra Vražda v salonním kupé. Omlouváme se všem, kteří se těšili na jinou hru. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti beze změny.

V neděli 30. června zahraje na Okolo Třeboně Roman Horký a jeho Kamelot. Předprodej již byl spuštěn, takže neváhejte a kupujte vstupenky v TIC Třeboň nebo na stránkách pořadatele.

Kompletní program Okolo Třeboně na rok 2024 + obchod se vstupenkami najdete na www.okolotrebone.cz. Žižkovské divadlo Járy Cimrmana letos uvede hru Vražda v salónním kupé. Těšit se můžete na Nezmary, Kamelot, Asonanci, Václava Hudečka, Pavla Šporcla, Mrakoplaš, Spolektiv, Jarret, Miloše Knora a spoustu dalších jmen. Předkapely budeme do programu doplňovat postupně.

Děkujeme vám za přízeň a těšíme se na vás v Třeboni nebo jejím okolí!

Komentáře
Celkem 0 komentářů


Konec výpisu článku Změny v programu OT 2024 - TZ, id: 14834 , rubrika: Kultura a sport
Kategorie: , zveřejněn: 30.04.2024
Autor: Marie Košinová